Möt Charlie Wilder – Charlie Wilder

Charlie Wilder

Annons

Möt Charlie Wilder

Hjärtligt varmt välkommen hit. En ny stjärna på blogghimlen är född, möt Charlie Wilder.

Jag skulle inte påstå att jag är en “vanlig mamma”. Absolut är jag mamma till min son Henry men jag simmar inte med strömmen, springer inte med vinden, strosar inte med normen, ja men du hör. För din vetskap är jag i Stockholm, där jag och min familj bor, en så kallad ung mamma. Men om man ser till Sverige så är jag enligt statistiken inte särskilt ung. Kan du gissa hur gammal jag är? Faktum är att jag fyller 27 år om endast 9 små dagar.

På tal om min födelsedag. Varje månad den 6e uppmärksammar jag min fästman “A”, Henrys pappa, att nu är det banne mig bara x antal månader kvar tills jag fyller år. Och bara så du vet så önskar jag mig en hund. Och nu tror ju du som läser att jag ääälskar att fylla år. Nej. Det är mysigt med sol, vår och påsk. Men jag avskyr att fira mig själv. Firar allt så maxat jag bara orkar men.. inte mig själv.

Nåväl. Henry föddes i september förra året och är nu 6 månader.

För att du ska få en överblick av vad du kommer att få mer av när du läser min blogg så kommer här en lista.

 • Baby Henry och allt vad bebislivet innebär
 • Träning och hälsa
 • Vegetarisk och vegansk mat
 • Storstadsliv
 • Jobb och karriär
 • Lite inredning
 • Glitter och pepp

 

Hör gärna av dig till mig med funderingar, frågor, kommentarer You Name It!

 

Närbild på Charlie Wilder

Bild på Charlie Wilder med barnvagn

Bild på Charlie Wilder

 

Allt kärlek /Charlie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. charliewilder

   Hej Support på LOPPI! Tack för det varma välkomnandet. Ser fram emot en rykande start och en glödande vår tillsammans med er. Let´s go! 😀

Annons