Happy Wild Easter – Charlie Wilder

Charlie Wilder

Annons

Happy Wild Easter

God Påsk-kväll! Visst är påsken barnens högtid, precis som julen. Jag har inte sedan jag var liten känt att påsken är lika stor och speciell som den gör i år. Kanske är det för att jag har Henry nu och tänker tillbaka på hur påsken var för mig när jag var ett barn.

 – En härlig ledig långhelg med de första värmande solstrålarna. Den pirrande känslan av att det bara kommer att bli varmare och ljusare. Blommorna slår ut och gräset blir grönt. Äggmålning, pysselverkstad och gå påskkärring. Mat och godis i mängder, släkt och vänner på besök. –

Visst är det en otroligt fin tid. Det får mig att tänka vidare på de familjer och barn som inte har det privilegiet att fira så som jag och de i min närhet gör. De som kanske saknar familj, de barn vars föräldrar tar högtiden som en tid att fylla strupen med starksprit. De tankarna gör att det knyter sig i bröstet. Därför har jag bestämt mig för att införa en ny tradition i vår familj. Varje påsk skänker vi en liten summa pengar till BRIS, barnens rätt i samhället, BRIS arbetar för att inget barn skall vara ensamt och det är något som står mig varmt om hjärtat. Vill du också bidra till att utsatta barn kan få hjälp? Klicka HÄR för att komma till BRIS sida där du kan skänka en slant.

Nu hoppas jag att ni alla får en otroligt fin långhelg och att ni alla tar hand om varandra, speciellt de små liven. Själv ska vi i min lilla familj åka skidor, äta massa gott och umgås med nära och kära.

All kärlek /Charlie

Henry Wilder

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons