Instagram: wilder.charlie – Charlie Wilder

Charlie Wilder

Annons

Instagram: wilder.charlie

Lugnet infinner sig. Nyss hemkommen från middag med storfamiljen. Henry somnade i bilen påväg hem. Han är så otroligt social, älskar att integrera och vill alltid vara med. Han vill absolut inte sova när han vet att det är en fest som pågår under samma tak. Nu är han alltså helt slutkörd och ligger utslagen, i sin kanindräkt, på vår säng.

Ja, han sover i vår säng, min och “A”s. Han har gjort det ända sedan dag 1. Och ja, jag vet alla risker som finns med samsovnning men det har helt enkelt bara blivit så att Henry sover mellan mig och “A” och allt som oftast på min arm. Och eftersom att jag fortfarande ammar så flyttar jag honom från sida till sida under nattens gång. Ja, jag ammar fortfarande nattetid. Jag tänker att Henry får bestämma där. Han kommer att sova sig genom nätterna när han är redo och då kommer vi även att kunna lägga över honom i hans egen säng. Men visst skulle det vara skönt med en hel natts sömn, yes sir!

Nu är ni en hel drös med goingar som läser bloggen men glöm inte att även följa oss på Instagram, där heter vi wilder.charlie. Klicka HÄR HÄR eller HÄR så kommer du dit direkt.

All kärlek /Charlie

Charlie i Florida 2016/2017

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons