Henrys namnfest – Charlie Wilder

Charlie Wilder

Annons

Henrys namnfest

Namnfesten närmar sig och i skrivande stund är det endast jag som känner pressen och stressen, “A” är lika cool och lugn som vanligt. Och där kompletterar vi verkligen varandra. Jag är en “doer” och en effektiv sådan. “A” är mer detaljfokuserad och kreativ.

Cirka 50 vuxna plus cirka 10 barn kommer att komma. Det var inte alls planen från början men vi insåg att det var så många vi verkligen ville ha där att det bara blev fler och fler.

Det är inte lätt att hitta en bra lokal i Stockholms innerstad för ett någelunda okej pris men vi lyckades, det blir nämligen på ett fyrskepp. Ni vet ett litet skepp med en fyr som man förr la ute på havet för att kunna lotsa de stora skeppen åt rätt håll. Detta fyrskepp har gjorts om till en privat bostad för några år sedan men används nu huvudsakligen som lokal för konferenser, p-fester och diverse meet ups. Lokalen är helt fantastisk och jag lovar att lägga upp massor av bilder efter Henrys fest.

Idag införskaffades goodiebags, en beställning på dryck gjordes (visste inte att Systembolaget hade hemkörning men såå perfekt vid sådana här tillfällen), kläder till både mig och Henry samt att vi har börjat designa på fadderbrev. Det är mycket som återstår men nu känns det som att vi iallafall är en bra bit på vägen. Gud vad roligt det är med barnevent, det hade jag verkligen kunnat tänka mig att jobba med. Ballonger, glitter, cupcakes och överraskningar. Inga är så tacksamma att fira och uppvakta som barn!

Om du har några tips vi ska tänka på till namnfesten så får du gärna höra av dig 🙂

All kärlek /Charlie

Charlie Wilder (blivande eventprofs?) 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons