Frukost för champions – Charlie Wilder

Charlie Wilder

Annons

Frukost för champions

WOW vilken morgon! “A” tog Henry en timme på morgonen så att jag fick sova sedan hoppade “A” ner i sängen med Henry och somnade bums. Då passade jag på att cykla iväg till gymmet och riva av ett cykelpass. I början kände jag bara, NEJ nu går jag härifrån! Men efter ett tag kom jag in i det ordentligt och fick upp pulsen i över 90 % av min maxpuls, svettigt minst sagt. Väl hemma möts jag av två strålande glada pojkar. Det finns ingenting bättre än en riktig energiboost till frukost en morgon som denna.

På tal om frukost så har det aldrig varit min grej men ibland får jag till det. Om DU har något tips på en god, nyttig frukost så snälla säg till!

All kärlek /Charlie

 

Råsaft, kaffe, glutenfritt och veganskt hembakat bröd med avokado och ägg + ett stänk med chiliflakes 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons