Vårens viktigaste köp – Charlie Wilder

Charlie Wilder

Annons

Vårens viktigaste köp

Hej och hoppas du mår bra ikväll. Nu när det är vår så unnar jag mig gärna ett par nya sneakers. Speciellt eftersom att jag förra våren var gravid och halt på ena foten känner jag mig mer än värd ett par riktigt goa nya nu. Och det bästa av allt, jag har hittat sneakersen från mina drömmar. (Eller rättare sagt “A” gav dem till mig).

Låt mig säga att de passar till alla kläder, alla väder, alla sociala sammanhang och de liksom glittrar och skiner samtidigt. I GRÖNT. När jag går i detta skor, som för övrigt är designade från de första rymdskorna, flyger jag fram. Om folk sa att jag studsade när jag gick innan så är det ingenting mot vad jag gör nu.

All kärlek /Charlie

Nike Air Force 1, Velvet Green

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons