Det jag inte gör om! – Charlie Wilder

Charlie Wilder

Annons

Det jag inte gör om!

Hej. Under min graviditet, när Henry låg i magen, slingade jag inte håret en enda gång. Anledningen var att det, enligt vissa källor, kan överföras giftiga kemikalier från färgen till fostret och det ville jag ju givetvis inte riskera.

När Henry var 1 månad gammal gick jag till en frisör som ligger nära mitt hem. Skulle på min brors bröllop och ville så hemskt gärna vara lite fin. Var lite nervös innan att Henry skulle skrika och inte bli nöjd. Att slinga håret tar oftast några timmar (iallafall att slinga mitt hår som är tjockt som jag vet inte vad). Den gången sov Henry nästa hela tiden jag var på salongen och när han inte sov så blev han ammad och somnade om. DRÖMMEN.

Nu tänkte jag bli fin igen inför Henrys namnfest på söndag. Bokar in en tid på min favoritsalong lite längre ner på stan och tänker att “Har det fungerat en gång med bebis så fungerar det säkert igen”. Påväg dit somnar baby Henry i vagnen. YES tänker jag, nu kommer han säkert sova ett bra tag eftersom att han knappt sov på förmiddagen. Men icke. Efter 10 minuter inne på salongen vaknar lille vilde och är pigg som en krabba. Inte sitta vagnen, UPP! ska han. Försöker med allt. Syndar till och med och visar Babblarna. Frisören lockar med folie från slingorna. Ingenting fungerar. Ringer till “A” som likt en riktig superhero kommer förbi och hämtar lille vilde.

Vi lär oss någonting varje dag. En sak jag lärt mig denna tisdag är att bebisens faser kommer och går som vinden. En sak som fungerar ena dagen är som glömd andra. Tack och lov löste det sig bra denna gången.

All kärlek /Charlie

 

 

Mama & Henry Wilder på salongen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons