Cirkus på riktigt – Charlie Wilder

Charlie Wilder

Annons

Cirkus på riktigt

Hej. Snart kommer säkert grannarna och knackar på och undrar vad det är frågan om. Det doftar nämligen cirkus i hela vår lägenhet och doften sprider sig vidare ner i trapphuset, ut genom porten och väller ner längs hela gatan. Ni vet den där söta, förväntansfulla lite fettiga doften.

Och då undrar du, men vad ÄR det frågan om?! Jo, vi förbereder oss inför Henrys namnfest. Vi poppar popcorn för en hel armé.. En kärleksarmé som kommer för att fira vår lilla vilde. Oj vad kul det ska bli. Jag kommer att lägga ut ett MAXAT inlägg efteråt med massor av bilder, tips och don´ts. För när familjen Wilder ska fixa fest, då blir det banne mig cirkus på riktigt.

All kärlek /Charlie

 

Popcorn för vår kärleksarmé

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons