Snacks kan vara nyttigt OCH gott – Charlie Wilder

Charlie Wilder

Annons

Snacks kan vara nyttigt OCH gott

Till helgen har jag lätt att äta mycket onyttigheter. Som det så onice kallas så “unnar” jag mig gärna. Men om man tänker lite längre så är det känslan i kroppen som avgör vad man ska snacksa på. När jag äter nyttigt snacks mår jag så mycket bättre i kroppen efteråt, men det är fortfarande så fräscht och gott.

Familjen Wilder älskar Renée Voltaire´s produkter. Vi köper ofta denna choklad (som ni ser på bilden). Finns i olika smaker – Är inte för mörk så att den blir besk men är inte heller ljus. En bra balans om man säger så. Sedan har vi kokosoljan till nästan allt. Vi använder inte längre smör till mat och bak. Rapsolja blandat med kokosolja ger den perfekt blandningen. Kokosolja i kastrullen när vi poppar popcorn är så ljuvligt gott. Hampafrön är både nyttigt och gott. Som strössel. Ha på soygurt eller glass, kvarg eller ProPud. Och så ananas. Världens bästa frukt som vi har i både middagsrecepten, som eget snacks eller i bakverk. LOVE IT!

Vad snacksar du på ikväll? Kanske låter det gott 🙂

All kärlek /Charlie

 

Nyttig snack time

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons