Att packa och resa med bebis – Charlie Wilder

Charlie Wilder

Annons

Att packa och resa med bebis

Hej. Igår var det namnfest. WOW vilket drag det var. Hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle vara så roligt att ha ett barnevent. Men som jag skrev tidigare, kanske är det lite min grej. Kanske är det något jag borde satsa på. Det var riktigt galet mega grymt. Henry var en pärla som vanligt. Somnade precis innan ceremonin skulle börja så vi fick väcka honom. Tänk att bli väckt för att sedan 50 personer ska stå och titta på en i 20 minuter. Men han var på topp och helt underbar. Så stolt att jag sprack. Fick stå och hålla tillbaka tårna. Ett helt inlägg om namnfesten kommer senare.

Imorgon ska familjen Wilder på äventyr. Vi ska åka tåg i nästan 8 timmar till fjällen. Det är avslutningshelg i Åre. “A” ska ha ett eget tält på festivalen “Åre sessions”. Så ballt. Är så stolt över min soulie. Att packa till en fjällsemester med bebis är inte det lättaste kan jag säga. Vi ska inte bo i skogen utan vi kommer att ha gångavstånd till både mataffär, byn och backen men det känns så otroligt viktigt att inte glömma någonting när vi ska ut och resa med baby Henry Wilder. Underställ, blöjor, klämmisar, nappflaskor, pyjamasar, sockor, pjäxor, vantar, medicin, nässpray, salva, leksaker, laddare, kameror och så vidare. Det tar aldrig slut. Nu är klockan 22 och vi har inte börjat packa än. Taxin kommer och hämtar upp oss om 9 timmar. Och jag är redan helt slutkörd. Det är nu jag är så otroligt lycklig att jag har en soulie som “A”. En optimist som ingen annan. En riktigt kämpe och hjälte. Han gör allt för mig och jag kommer alltid att kämpa för honom och oss, vår familj, vår ohana.

All kärlek /Charlie

 

Familjen Wilder i backen utanför Stockholm

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons