Bylivet lockar – Charlie Wilder

Charlie Wilder

Annons

Bylivet lockar

Idag är en stor dag, Henry fyller 7 månader. Vilken härlig morgon och frukost. Det kändes riktigt fräscht och fanns bra med alternativ. Vi firade Henry på frukosten med apelsin och kiwi. Henry ÄLSKAR kiwi. Det är så roligt och spännande med alla små smakprover han får. Att en så liten människa kan tycka om vissa saker och verkligen inte tycka om andra. Så gulligt. Allt Henry gör är gulligt. Att man kan tycka om en liten människa så mycket. Galet. Efter frukosten tog Henry en nap. Sedan en till. Och ytterligare en. Små korta naps är Henrys grej.

Efter alla små naps tog vi oss ner på byn. Det som är charmen med en sådan liten by är att man stöter på folk om och om igen, vare sig man vill eller inte. Igår på tåget blev Henry kompis med en flicka som är 9 månader. Det visar sig att hon och hennes familj bor på vårat hotell. Och nu stötte vi på dem nere på byn igen. Kul med omväxling. I Stockholm är det ytterst sällan man bara springer på någon om man inte stämmer träff.

Idag känns by-stämningen mer lockande och vi trivs som sjöjungfrun i vattnet.

All kärlek /Charlie

 

Familjen Wilders morgon

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons