Premiär i badhuset! – Charlie Wilder

Charlie Wilder

Annons

Premiär i badhuset!

Premiär för Henry i badhuset. Och han älskade det. Jag visste att det fanns en liten simmare i honom. Som mama Wilder var en gång i tiden. Äventyrsbadet tillhör hotellet vi bor på så vi tog bara på oss morgonrockar och badtofflor och traskade dit. Nästan helt tomt vilket passade oss bra när det var Henrys första gång.

Innan hade jag mina föraningar om att Henry skulle gilla badet. Han älskar ju att bada i badkaret. Men detta är ju ändå något annat. Så mycket större och djupare. Men alltså vilken liten groda vi har. Han bara stegade rakt ned och plaskade runt. Han är en riktig äventyrare, som sin papa.

Vi kommer garanterat att komma hit fler gånger under veckan.

All kärlek /Charlie

Familjen Wilder i badhuset

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons