Yummie In my veggie Tummie – Charlie Wilder

Charlie Wilder

Annons

Yummie In my veggie Tummie

Det finns mat och så finns det fantastiska gastronomiska umamiska upplevelser. Jag talar i detta fall om vårt besök på Creperiet i Åre. Familjen Wilder var där och hade det himmelskt!

Vi började med att dela på en vegetarisk crep med pesto, soltorkade tomater, babyspenat, fetaost och champinjoner. Skulle säga att den får 5 av 5 tummen upp.

Som efterrätt delade vi på en crep med nutella och banan. Tror inte jag behöver beskriva hur smakerna bara exploderade i munnen.

På Creperiet fanns handspel som man lånade under tiden man satt där på fällarna och sprakande brasor. Vi spelade Yatzy och för ovanlighetens skull vann “A”. Jag måste alltså ha tur i kärlek *lucky me*. Ser verkligen fram emot att Henry får börja äta samma mat som vi. Han är så nyfiken på den och ser alltid så avundsjuk ut på det vi äter. Nästan så att jag får dåligt samvete. Men snart så. Vi jobbar för fullt på små smakportioner.

All kärlek /Charlie

 

Besök på Creperiet i Åre

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. charliewilder

      Men verkligen!! Önskar det kunde öppna fler sådana ställen där de vill att man sitter kvar och hänger istället för att fylla och tömma borden så fort som möjligt 😀 <3

Annons