Oatly har räddat vår vardag – Charlie Wilder

Charlie Wilder

Annons

Oatly har räddat vår vardag

Bästa sättet att starta dagen på är med OATLY. The Oatly way, så att säga.

Nu när vi var i Åre så var Oatly sponsorer till festivalen Åre sessions och på hotellet där vi bodde maxade de våra frukostar. För att inte tala om de som jobbade på Oatly, vilka underbara själar och härliga människor! Helt otroligt.

Oatly´s produkter passar alla åldrar. Personligen ÄLSKAR jag deras ikaffe och deras Chocolate-dryck. För dig som inte vet det så är alla Oatly´s produkter havrebaserade. Detta innebär att Henry kan äta deras Havregurt Naturell och han kan sleva i sig en hel skål!

Familjen Wilder har uteslutit vanlig komjölk helt ur kosten då mejeriprodukter bevisats vara onyttigt.

Till frukost äter vi havregurt, till dippen har vi iFresch, till middagarna har vi iMat, till kaffet har vi iKaffe och nu har vi även beställt hem deras GLASS. Kan ni tänka er. Jag som älskar både Oatly och glass. Bästa kombon ever!

Nej jag är inte sponsrad av Oatly, men kanske borde bli!

All kärlek /Charlie

En härlig OATLY-frukost

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons