Drömmarnas trädgård – Charlie Wilder

Charlie Wilder

Annons

Drömmarnas trädgård

Hoppas du har en fin kväll.

När man bor i en storstad så blir man lätt bortkopplad från det naturliga. Det som växer från jord. Då längtar vi till en plats där det är frisk och fuktig luft. Vi vill höra tystnaden och vattnet som droppar mot marken. Regnet och växterna tar upp alla våra tankar. Ingenting annat finns och därav försvinner stressen vi känner sekunden vi kliver in i drömmarnas trädgård.

Om du har möjlighet, försök hitta en drömmig trädgård nära dig. Åk dit och bara va. Ta med dig barnen och släpp dem fria. Låt dom bli leriga och blöta. För där det finns liv från mother earth, där trivs våra själar på riktigt.

Och du, det finns bra tvättmedel för lera. Allt löser sig.

All kärlek /Charlie 

 

Växter som växer 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mirre

    Så sant, insupa naturen då man kan. Så härligt att gå på sådana ställen. Jag ska åka handla något mer till balkongen

Annons