BORN THIS DAY – färgklicken vi behövde – Charlie Wilder

Charlie Wilder

Annons

BORN THIS DAY – färgklicken vi behövde

Det kom som ett brev på posten. Det avlånga vita paketet. Born This Day stod på. ÅH så spännande tänkte jag, även fast jag visste vad som låg i. Och vilken underbar paketering! Henry var minst sagt angelägen om att få öppna lådan, redan där väldigt uppskattad leksak.

Ut från den vita avlånga kartongen kom en ännu finare rund förpackning med det finaste mönstret. DEN skulle jag stolt ge bort till ALLA jag känner! När man öppnar den runda fina kartongen kommer det en poster ut, invirad i silkespapper. Den lyxiga känslan maxas för varje steg närmre postern vi kommer.

Postern från Born This Day kommer Henry att ha i sitt rum under hela uppväxten. Den är stilren men ändå härligt färgglad och mysig med den personliga faktan.

Born This Day skapar den där färgklicken i hemmet vi alla behöver. De gör en unika designade födelseposters, av konstnärinnan Ingela P Arrhenius, för ditt barn och dennes födelse. Kommer att beställa till alla nya bebisar runt omkring mig, passar utmärkt som present.

Nu hänger den där på väggen som en mysig påminnelse om en utav de allra största dagarna i våra liv. Tack Born This Day.

Beställ din egen poster HÄR.

All kärlek /Charlie

 

Henry was Born This Way – This Day 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons