RABATT på EcoViking – Charlie Wilder

Charlie Wilder

Annons

RABATT på EcoViking

Har du hört talas om EcoViking och deras eko-vänliga babyprodukter? EcoViking är PLASTFRIA! Helt galet härligt att jag kan ge Henry plastfria produkter samtidigt som vi i hemmet försöker rensa ut all möjlig plast som matlådor etc.

Det är nämligen så att EcoVikings produkter är bra ur alla möjliga synvinklar. Bra för dig, för din baby och för miljön. Deras nappflaskor är i GLAS, hur bra är inte det? De är alltså fria från ohälsosamma kemikalier och återvinningsbara. De erbjuder även dinappar och bitringar i medicinskt silikon.

Det jag fastnade extra mycket för hos EcoViking är deras miljötänk. Vi måste tänka på miljön idag så att våra barn, barnbarn och barnbarnsbarn kan få fina liv på vår underbara planet <3 Sedan är det ju bara ett plus att EcoViking är grundat i Göteborg, eftersom att Henry är halv-göteborgare.

Idag är det din dag! Du får nämligen 20 % rabatt på hela EcoVikings sortiment med koden: wilder.charlie

Klicka HÄR så kommer du till deras sida direkt.

Happy shopping!

 

All kärlek /Charlie

Henry <3 EcoViking

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons