I like it RAAW – Charlie Wilder

Charlie Wilder

Annons

I like it RAAW

RAAW! Henry har fått en ny gigantisk tiger. Tigern har fått namnet George. Ibland får Henry rida på George och det går minst sagt vilt till. Men som baby i familjen Wilder så tycker han såklart att det är en fröjd att få guppa runt på George´s rygg. Vi kan ana en liten äventyrare i vår son. Jag är så otroligt lycklig att Henry har en pappa med så outtröttlig energi. De två kan leka i timmar tillsammans.

 

P.S. Visste du att vi i familjen Wilder döper våra växter, Henrys gosedjur och andra “levande” ting här hemma till det namn som har namnsdag den dag tinget kommer in i våra liv. George fick Henry alltså den 23 april.

All kärlek /Charlie

 

Henry, Papa & George Wilder 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons