Nu ska SANNINGEN fram – Charlie Wilder

Charlie Wilder

Annons

Nu ska SANNINGEN fram

Hej på dig. Är så glad att du kommer in och kikar på det jag skriver. Betyder mycket.

För att skapa värde för dig som läsare kommer jag att vara brutalt ärlig när jag stöter på en produkt eller tjänst jag inte tycker något vidare om. Efter några månader i mamma-influencer-världen har jag märkt att det är sällsynt förekommande att någon faktiskt kritiserar en produkt. Många blir sponsrade och rekommenderar. Men är det helt “true”?

För att du som läsare nu ska kunna lita på det som jag skriver, när jag bland annat rekommenderar en produkt, kommer jag även att börja kritisera produkter som jag inte tycker är värda att betala för. Eller kanske inte värda att betala det pris de faktiskt kostar. För om inte jag som bloggande mamma kan vara ärlig med de produkter som är värdelösa, hur ska vi då kunna lite på information som sprids på dessa plattformar överhuvudtaget?

Nåväl. Ett inlägg om detta kommer inom kort. Tills dess.

All kärlek /Charlie

Baby Henry Wilder

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons