Babymuggen som åker i papperskorgen! – Charlie Wilder

Charlie Wilder

Annons

Babymuggen som åker i papperskorgen!

Hej! Det är dags för mig att gå ut med recension om det första produkten jag dessvärre inte kan stå bakom.

Produktens namn: HEROBILITY Pipmugg “Herosippy”

På Herobility´s HEMSIDA står det “Herosippy gör det enkelt och kul att lära sig dricka ur mugg”. Skönt, tänkte jag. Henry ska ju gärna lära sig detta nu och jag har hört så gott om Herobility tidigare. Jag menar, ett svenskt företag med innovativa produkter. Det låter som en dröm!

Vi gick ner till affären och köpte en pipmugg. Gick hem för att ge Henry mat och vatten ur hans nya mugg. Han var givetvis ivrig att få dricka ur den (den är ju så fin). Men han slängde ifrån sig den och jag undrade varför. Det visade sig att den inte “släppte ut” något vatten. Det kom inget helt enkelt. Jag testade själv att dricka men det kom absolut ingenting.

Åh nej, tänkte jag. Ett måndagsexemplar. Jag måste haft otur som fått en mugg det var fel på. Hör av mig till Herobility och de skickar en ny “pip” som skulle göra att vattnet kunde komma ut lättare. Testade med den nya men icke. Det kom inget vatten. Så nu känner jag helt enkelt att det måste vara något fel på produkten i sig. Varken jag eller “A” kunde få något vatten ur muggen och då är den ändå skapad för små barn.

Men visst ska de ha lite cred också. När vi hörde av oss till Herobility med kritiken fick vi snabbt svar och de skickade oss en ny pip samt en ny liten sippy. Dock fungerade ju denna inte bättre men de gjorde iallafall ett försök. Dessutom stödjer Herobility Childhood Foundation. Childhood Foundation arbetar för att alla barn ska ha rätt till en trygg och glädjefull uppväxt. För varje Herobottle som säljs skänker Herobility 5 kronor till Childhood. Bra grej!

Herobility har nu lanserat en ny kollektion världens första eko-nappflaskor av återvunnet material – det gillar vi i familjen Wilder!

Gör om, gör rätt Herobility!

All kärlek /Charlie

Herobility´s Herosippy

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons