BILDBOMB från äventyret i Göteborg – Charlie Wilder

Charlie Wilder

Annons

BILDBOMB från äventyret i Göteborg

HEJ käraste.

Äntligen hemma i Stockholm och tillbaka till bloggen. Vet inte varför jag har så svårt att sätta mig ner och skriva när jag inte är hemma. Men det är nog bara för att jag inte hade med mig alla mina blogg-grejer. Det måste vara smidigt. Lättillgängligt. Då kommer jag att skriva och lägga upp bilder hela tiden. Skärpning till nästa äventyr!

Nåväl. Vi hade en weekend i GÖTEBORG. “A” kommer därifrån och hans familj bor kvar. Vi åker dit några gånger per år och hälsar på. Det är alltid härligt att få andas lite salt luft. Resan började iallafall med att vi missade tåget. Och jag vågar påstå att det helt och fullt var “A”s fel eftersom att han är en tidsoptimist vilket resulterade i att vi först satt hemma och bara väntade ut tiden. Sedan fick vi bråttom och missade precis en buss. Sen kom inte vår buss vi skulle ta. Och inte de tre följande heller. Vi hoppar in i en taxi och säger “MOT CENTRALEN”. Spända och svettiga sitter vi där ihoptryckta bland all vår packning. Vi kom 4 minuter försent. Hur surt är inte det! Jag föreslår då att vi ska strunta i hela resan och åka hem igen. (Gissa om jag var irriterad på “A” vid det här laget). Men han lyckades övertala mig att vi skulle kolla på nya biljetter och hittade några som avgick inom en timme. SJ. Inte lika bra som MTR Express om du frågar mig. Och de nya biljetterna var svindyra. Blir lite upprörd när jag skriver om det haha.

Tågresan sedan gick bra och väl framme hos “A”s mamma, Henrys farmor, kunde vi pusta ut. Alla tre somnade och vaknade inte förens på natten. Bara att somna om.

Dagarna spenderades med att äta god mat och umgås med nära och kära. Vi gick promenader, jag badade i havet (!!!) vilket var helt ljuvligt! Sov mycket, alla tre. Som att luften gått ur oss. En utav dagarna hade vi “NAMNLUNCH” för Henry för den delen av “A”s familj som inte var med på namnfesten i Stockholm. Vi var först på en italiensk restaurang och sedan åt vi glass på Heden. Otroligt mysigt. I söndags var det kalas för i princip ALLA i “A”s familj. Eftersom att ALLA fyller år i juni. Förutom jag (april-barn), “A” och Henry (september-barn). Det bjöds på kilovis med skaldjur. Krabbor, kräftor, räkor och paté. Ett riktigt västkustfirande helt enkelt.

Tågresan hem var lååång. Tåget blev försenat och vi fick sitta en hel timme extra. Som tur var fick Henry en kompis som satt bredvid oss. Han hette Viggo och var också 8 månader. Det var så kul att se att de var så lika i hela sitt rörelsemönster och hur långt de kommit i utvecklingen.

Nu har vi några dagar att samla oss innan vi drar iväg igen. Nästa destination är Stockholms skärgård. Denna gången med min familj.

All kärlek /Charlie

PSSST!!! Om du inte redan följer mig på Instagram så kan du enkelt trycka HÄR så kommer du in direkt på min profil “wilder.charlie” och kan börja följa.

Papa Wilder förklarar någonting. Eller rappar. Ingen vet.

En PW på västkusten är aldrig fel. Aldrig alltså.

Västkusthav <3

Första havsbadet. Älskar salta bad.

Henry i den sköna gungstolen.

En nap. Papa & Baby.

En tupplur. Mama & Baby.

Henry dricker vatten. Vatten är viktigt under varma sommardagar.

Ett paket större än han själv. Henry blev firad på namnlunch.

Dom hittade varandra där, Henry och Morris.

Dricka ur papas glas är såå mycket godare än ur Henrys mugg.

Baby Wilder i sin resesäng som fick agera hage under tiden hos farmor.

Äventyr i selen. Selen är alltid med. Selen är bäst. Skulle aldrig klara oss utan selen.

Henry tar en paus i gungstolen.

Milkshake i värmen. Yummie!

Bananskivor stekta i honung, kanel, kokosolja och en nypa salt. (PSSST1 Recept på min INSTAGRAM)

Banana pancakes med florsocker, blåbär och nutella.

Massor av nya leksaker. Kul att komma till farmor nästa gång när man glömt bort allt som finns att leka med.

Henry somnade på kalaset.

Henry och hans nyfikenhet och energi övervinner oss alla.

Papa & Henry väntar på tåget på Göteborgs central.

Slutet gått, allting gått. För denna gången, tack västkusten.

Familjen Wilder på äventyr på västkusten

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons